top of page

REGELINGEN

Het subsidielandschap is wijd en divers. Hieronder een overzicht van de verschillende subsidies en regelingen waar wij ervaring mee hebben. Wij komen graag in contact om in kaart te brengen welke regeling het beste bij uw onderneming past.

WBSO
WBSO

Voor technische nieuwe ontwikkelingen kunt u een korting krijgen op de loonbelasting. Wij helpen graag met het realiseren van een succesvolle WBSO aanvraag.

MIT

Voor mkb’ers die een haalbaarheidsonderzoek of R&D-project willen uitvoeren in Nederland is er de MIT-regeling. Past een innovatie binnen één van de nationale topsectoren, dan komt u mogelijk in aanmerking voor deze subsidie.

MIT
SBIR

Innoveren in opdracht van de overheid iets voor u? Via specifieke calls in het SBIR-programma willen overheden in Nederland graag innovatie binnenhalen. Een SBIR-traject verloopt in fases van idee tot en met prototype.

SBIR
Regionale regelingen

Heeft uw innovatie een regionale impact? Dan zijn er in de landsdelen Zuid, Oost, Noord en West ook subsidiemogelijkheden voor technische ontwikkeling.

Regionale regelingen
DHI

Wilt u met uw innovatie naar het buitenland? Dan is de DHI-regeling een interessante mogelijkheid. Met deze subsidie kunt u de mogelijkheden onderzoeken voor een investering of een investeerder in het buitenland.

DHI
Partners voor Water

Beschikt uw bedrijf over een water gerelateerde innovatie? De Partners voor Water-regeling stimuleert ondernemers de toepasbaarheid van de innovatie in stedelijke delta’s in het buitenland te onderzoeken of te demonstreren.

Partners voor Water
Horizon 2020

Horizon 2020 is hét Europese subsidie programma. Voor succesvolle internationaal georiënteerde mkb’ers zijn “SME instrument” & “Fast Track to Innovation” programma’s voor baanbrekende technologieën en producten.

Horizon 2020
Eurostars

Gaat u technologie ontwikkelen voor innovatieve producten, processen of diensten vanuit een internationale samenwerking? Eurostars is voor mkb’ers uit EU-landen, Noorwegen, IJsland, Zwitserland, Kroatië, Israël, Turkije of Zuid-Korea.

Eurostars
Overige subsidies

De hier gepresenteerde lijst is een overzicht van de bekendste regelingen.

Staat uw regeling er niet bij?

Geen zorgen. Wij maken graag een afspraak om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Overige subsidies
Nationaal
bottom of page